Scroll to top
© 2022, Luka Geurts. Made with ❤ by Provelop
Packaging Design

A trip to beautiful

Dit project is in opdracht van hogeschool Zuyd Maastricht. Het is geheel je eigen project en je maakt je eigen keuzes. Als ontwerper merk ik dat ik daar behoefte aan heb. Als maker maak je een groeiproces door, zodat je je eigen artistieke identiteit kunt ontdekken. Ik wil blijven leren en blijven experimenteren. Mijn interesseveld verbreden, maar tegelijkertijd ook verkleinen door de in mijn ogen minder interessante velden te elimineren.

Dat brengt me bij het medium albumhoezen. Mijn vader maakt namelijk zijn eigen muziek en hij schrijft zijn eigen teksten. Hij treedt samen met zijn band a trip to beautiful regelmatig op. De wens van mijn vader is om zijn muziek bij een studio op te nemen. Hij heeft mij destijds gevraagd om voor zijn muziek albumhoezen te ontwerpen. Dit medium leek me erg interessant, maar ook zeker een uitdaging. Ik moet namelijk het gevoel en de emotie van ieder liedje overbrengen in plat, stilstaand beeld. Dit vergt een sterk ontwerp om dit te realiseren.

Share project