Scroll to top
© 2022, Luka Geurts. Made with ❤ by Provelop
Graphic Design

Wanna peel the layers of my depression

Wanna peel the layers of my depression is een boek over mijn depressie. Ik ben vier jaar depressief geweest. Op het moment dat ik dit boek maakte, kon ik dit hoofdstuk in mijn leven ook afsluiten. Een depressie is voor veel mensen een taboe. Ook is het lastig om het gevoel te begrijpen wanneer je het niet zelf hebt meegemaakt. Het doel met dit boek is het overbrengen van het gevoel, zodat iedereen een depressie leert te begrijpen zonder er eerst zelf doorheen te moeten gaan. Ook wil ik mensen met een depressie een hart onder riem steken, want er is licht aan het einde van de tunnel. 

In dit boek laat ik mijn proces zien. Van de onwetendheid, tot de depressieve gevoelens, tot het beter worden. Ik wilde iets maken dat persoonlijk en intiem was. Ik wil ingetogen te werk gaan, maar tegelijkertijd een boodschap meegeven. De tekst in het boek is niet altijd leesbaar, maar de visualisatie en de sfeer zouden je mee moeten kunnen nemen in mijn proces.

Share project