Scroll to top
© 2022, Luka Geurts. Made with ❤ by Provelop

Wanna peel the layers of my depression?


Scroll Down


Instagram


Behance


Dribbble

Wanna peel the layers of my depression?

Wanna peel the layers of my depression gaat over mijn depressie. Ik ben vier jaar depressief geweest. Op het moment dat ik dit boek maakte, kon ik dit hoofdstuk in mijn leven ook afsluiten. Een depressie is voor veel mensen nog altijd een taboe. Ook is het lastig om het gevoel te begrijpen, wanneer je het niet zelf hebt meegemaakt. Mijn doel met dit boek is het overbrengen van het gevoel, zodat iedereen een depressie leert te begrijpen zonder er eerst zelf doorheen te moeten gaan. Ook wil ik mensen met een depressie een hart onder riem steken, want er is licht aan het einde van de tunnel. 

In dit boek laat ik mijn proces zien. Van de onwetendheid, tot de depressie, tot het niet meer willen leven, tot het beter worden. Ik wilde iets maken dat persoonlijk en intiem was. Ook omdat ik zo als persoon ben. Ik wil ingetogen te werk gaan, maar tegelijkertijd een boodschap meegeven. De tekst in het boek is niet altijd leesbaar, maar door de visualisatie van de bladzijde, zou je exact moeten kunnen voelen, wat ik op dat moment in mijn proces voelde.